Najczęściej zadawane pytania

Czy muszę założyć konto, aby robić u Państwa zakupy?

Nie, nie musisz. Możesz robić zakupy i płacić jako gość za każdym razem.

Jednak założenie u nas konta pozwoli Ci zamawiać bez konieczności wprowadzania swoich danych za każdym razem, gdy robisz u nas zakupy. Możesz zarejestrować się już teraz lub najpierw zacząć zakupy i założyć konto przed dokonaniem płatności na stronie koszyka.

Jak założyć konto?

Prosimy kliknąć w „Zaloguj/Zarejestruj”, następnie w „Utwórz konto” i wypełnić swoje dane osobowe.

Jak zamówić?

Wybierz produkty, które chcesz kupić i dodaj je do koszyka. Kiedy skończysz, możesz przejść do koszyka i sfinalizować zamówienie. Sprawdź i upewnij się, że wszystkie informacje są prawidłowe przed potwierdzeniem zakupu i płatności.

Jak mogę zapłacić za moje zamówienia?

Akceptujemy płatności poprzez PayPal oraz wszystkie główne karty kredytowe i debetowe, takie jak Mastercard, VISA i American Express.

Czy mogę zmienić i anulować swoje zamówienie?

Niestety nie możemy anulować zamówienia po jego złożeniu. Pozwala nam to skutecznie pakować zamówienia i minimalizować błędy. Zaleca się sprawdzenie zamówienia przed jego złożeniem.

Mam kod rabatowy, jak mogę go użyć?

Niestety nie możemy anulować zamówienia po jego złożeniu. Pozwala nam to skutecznie pakować zamówienia i minimalizować błędy. Zaleca się sprawdzenie zamówienia przed jego złożeniem.

Skąd będę wiedzieć, czy moje zamówienie zostało potwierdzone?

Po złożeniu zamówienia otrzymają Państwo od nas e-mail z potwierdzeniem jego otrzymania. Należy jednak pamiętać, że zamówienia zostaną wysłane dopiero po zatwierdzeniu płatności kartą kredytową oraz weryfikacji adresu rozliczeniowego i dostawy. Alternatywnie, jeśli są Państwo zarejestrowanym użytkownikiem, mogą Państwo sprawdzić status swojego zamówienia w sekcji „Moje konto”.

Mam problemy z dodawaniem produktów do koszyka?

Będziesz mógł dodawać przedmioty, dopóki będą one dostępne. Może się zdarzyć, że przedmiot znajduje się w koszyku innej osoby, dlatego jego status będzie wyświetlany jako „Tymczasowo niedostępny”.